en cz

Valentýnské menu

14.02.2018

 

VALENTÝNSKÉ

MENU

Předkrm

POPIA SOT
(Čerstvé jarní rolky plněné lososem, mrkví,
avokádem, rýžovými nudlemi, bazalkou, koriandrem,
mátou a sezamem, podávané s tamarindovo
arašídovou omáčkou)

Hoi Shall Yang Save Panang
(Grilovaná hřebenatka s krémovou omáčkou
z kokosového mléka a Panang kari)


Polévka

Soup Makeyted
(Krém z rajčat a kokosového mléka podávaný
se zakysanou smetanou)


Hlavní chod

Koong Lad Save Makam
(Pomalu restované tygří krevety na
tamarindové omáčce
podávané s bramborovým pyré,
smaženou cibulkou a česnekem)

Salom Hay
(Grilované hovězí maso servírované
s lepkavou rýží, Som Tam salátem a omáčkou
ze sušeného chilli, citrónu a rybí omáčky)

 

Dezert

Strawberry shack cake
(Jahodový dort posypaný šafránem )