en cz

Týdenní menu

Pondělí 23. 4.

PONDĚLÍ 23. 4.

 

Polévka: Kaeng Som Pla 40 Kč

Rybí polévka se zeleninou.

Fish soup with vegetables.

 

Menu 1: Khao Man Kai Tod 139 Kč

Smažené kuřecí maso se sweet chilli omáčkou, servírováno s rýží vařenou na sádle se zázvorem.

Fried chicken with sweet chilli sauce, served with rice.

 

Menu 2: Phad Khimo Moo 129 Kč

Restované skleněné nudle s vepřovým masem,limetovým listy, bazalkou, zeleninou a galangalem.

Roasted glass noodles with pork, lime leaves, basil, vegetables and galangal.

 

Dezert: Zmrzlina z taro 45 Kč

Domácí zmrzlina z kokosového mléka a Kolokázie jedlé, či též taro.

Homemade ice cream from coconut milk and taro.

 

Menu 1 + polévka = 159 Kč                                      Menu 2 + polévka = 149 Kč

 

Úterý 24. 4.

ÚTERÝ 24. 4.

 

Polévka: Miso Shiro 40 Kč

Vegetariánská polévka s Miso Shiro pastou, tofu a mořskou řasou.

Vegetarian soup with Miso Shiro pasta, tofu and seaweed.

 

Menu 1: Khua Mi Kai 139 Kč

Restované rýžové nudle s kuřecím masem, arašídy, sojovou omáčkou, jarní cibulkou a bazalkou.

Stir fried rice noodles with chicken, peanuts, soy sauce, spring onion and basil.

 

Menu 2: Rendang Neua 139 Kč

Rendang kari s hovězím a pepřem, servírováno s jasmínovou rýží.

Rendang curry with beef and pepper, served with jasmine rice.

 

Dezert: Zmrzlina z taro 45 Kč

Domácí zmrzlina z kokosového mléka a Kolokázie jedlé, či též taro.

Homemade ice cream from coconut milk and taro.

 

Menu 1 + polévka = 159 Kč                                         Menu 2 + polévka = 159 Kč

 

Středa 25. 4.

STŘEDA 25. 4.

 

Polévka: Ba Mi Ped 40 Kč

Polévka s kachním masem, zeleninou, klíčky a nudlemi.

Duck soup with vegetables, bean sprouts and noodles.

 

Menu 1: Salat Kai 129 Kč

Salát s kuřecím masem, rajčaty, cibulí, okurkem a sezamem, servírováno s jasmínovou rýží.

Salad with chicken, tomatoes, onions, cucumber and sesame, served with jasmine rice.

 

Menu 2: Kai Phad Med 139 Kč

Restované rýžové nudle s kuřecím, vepřovým a hovězím masem, zeleninou, chilli pastou a kešu.

Roasted rice noodles with chicken, pork and beef, vegetables, chilli paste and cashew nuts..

 

Dezert: Zmrzlina z taro 45 Kč

Domácí zmrzlina z kokosového mléka a Kolokázie jedlé, či též taro.

Homemade ice cream from coconut milk and taro.

 

Menu 1 + polévka = 149 Kč                                          Menu 2 + polévka = 159 Kč

Čtvrtek 26. 4.

ČTVRTEK 26. 4.

 

Polévka: Kaeng Jed Kai 40 Kč

Polévka s kuřecím masem, bramborami, mrkví, jarní cibukou, cherry rajčaty, koriandrem.

Chicken soup with potatoes, carrot, spring onion, cherry tomatoes and coriander.

 

Menu 1: Kai Hoisin 139 Kč

Restované kuřecí maso s cibulí, pepřem, pórkem, zázvorem a hoisin omáčkou, s jasmínovou rýží.

Roasted chicken with onion, pepper, leek, ginger and hoisin sauce, served with jasmine rice.

 

Menu 2: Rad Na Moo 129 Kč

Restované rýžové nudle s vepřovým masem, ústřicovou omáčkou a zeleninou.

Stir fried rice noodles with pork, oyester sauce and vegetable.

 

Dezert: Zmrzlina z taro 45 Kč

Domácí zmrzlina z kokosového mléka a Kolokázie jedlé, či též taro.

Homemade ice cream from coconut milk and taro.

 

Menu 1 + polévka = 159 Kč                                       Menu 2 + polévka = 149 Kč

 

Pátek 27. 4.

PÁTEK 27. 4.

 

Polévka: Pak Kom 40 Kč

Špenátový krém z kokosového mléka.

Spinach cream coconut cream.

 

Menu 1: Keng Phed Kai 139 Kč

Červené kari s kuřecím masem, zeleninou a chilli, servírované s jasmínovou rýží.

Red curry with chicken, vegetable and chilli, served with jasmine rice.

 

Menu 2: Phad See - U Moo 139 Kč

Restované rýžové nudle s vepřovým masem, černou sojovou omáčkou, brokolicí a čínským zelím.

Stir fried rice noodles with pork, black soja sauce, broccoli and chinese cabbage.

 

Dezert: Zmrzlina z taro 45 Kč

Domácí zmrzlina z kokosového mléka a Kolokázie jedlé, či též taro.

Homemade ice cream from coconut milk and taro.

 

Menu 1 + polévka = 159 Kč                                    Menu 2 + polévka = 159 Kč

 

Pondělí 23. 4.

PONDĚLÍ 23. 4.

 

Polévka: Kaeng Som Pla 40 Kč

Rybí polévka se zeleninou.

Fish soup with vegetables.

 

Menu 1: Khao Man Kai Tod 139 Kč

Smažené kuřecí maso se sweet chilli omáčkou, servírováno s rýží vařenou na sádle se zázvorem.

Fried chicken with sweet chilli sauce, served with rice.

 

Menu 2: Phad Khimo Moo 129 Kč

Restované skleněné nudle s vepřovým masem,limetovým listy, bazalkou, zeleninou a galangalem.

Roasted glass noodles with pork, lime leaves, basil, vegetables and galangal.

 

Dezert: Zmrzlina z taro 45 Kč

Domácí zmrzlina z kokosového mléka a Kolokázie jedlé, či též taro.

Homemade ice cream from coconut milk and taro.

 

Menu 1 + polévka = 159 Kč                                      Menu 2 + polévka = 149 Kč

 

Úterý 24. 4.

ÚTERÝ 24. 4.

 

Polévka: Miso Shiro 40 Kč

Vegetariánská polévka s Miso Shiro pastou, tofu a mořskou řasou.

Vegetarian soup with Miso Shiro pasta, tofu and seaweed.

 

Menu 1: Khua Mi Kai 139 Kč

Restované rýžové nudle s kuřecím masem, arašídy, sojovou omáčkou, jarní cibulkou a bazalkou.

Stir fried rice noodles with chicken, peanuts, soy sauce, spring onion and basil.

 

Menu 2: Rendang Neua 139 Kč

Rendang kari s hovězím a pepřem, servírováno s jasmínovou rýží.

Rendang curry with beef and pepper, served with jasmine rice.

 

Dezert: Zmrzlina z taro 45 Kč

Domácí zmrzlina z kokosového mléka a Kolokázie jedlé, či též taro.

Homemade ice cream from coconut milk and taro.

 

Menu 1 + polévka = 159 Kč                                         Menu 2 + polévka = 159 Kč

 

Středa 25. 4.

STŘEDA 25. 4.

 

Polévka: Ba Mi Ped 40 Kč

Polévka s kachním masem, zeleninou, klíčky a nudlemi.

Duck soup with vegetables, bean sprouts and noodles.

 

Menu 1: Salat Kai 129 Kč

Salát s kuřecím masem, rajčaty, cibulí, okurkem a sezamem, servírováno s jasmínovou rýží.

Salad with chicken, tomatoes, onions, cucumber and sesame, served with jasmine rice.

 

Menu 2: Kai Phad Med 139 Kč

Restované rýžové nudle s kuřecím, vepřovým a hovězím masem, zeleninou, chilli pastou a kešu.

Roasted rice noodles with chicken, pork and beef, vegetables, chilli paste and cashew nuts..

 

Dezert: Zmrzlina z taro 45 Kč

Domácí zmrzlina z kokosového mléka a Kolokázie jedlé, či též taro.

Homemade ice cream from coconut milk and taro.

 

Menu 1 + polévka = 149 Kč                                          Menu 2 + polévka = 159 Kč

Čtvrtek 26. 4.

ČTVRTEK 26. 4.

 

Polévka: Kaeng Jed Kai 40 Kč

Polévka s kuřecím masem, bramborami, mrkví, jarní cibukou, cherry rajčaty, koriandrem.

Chicken soup with potatoes, carrot, spring onion, cherry tomatoes and coriander.

 

Menu 1: Kai Hoisin 139 Kč

Restované kuřecí maso s cibulí, pepřem, pórkem, zázvorem a hoisin omáčkou, s jasmínovou rýží.

Roasted chicken with onion, pepper, leek, ginger and hoisin sauce, served with jasmine rice.

 

Menu 2: Rad Na Moo 129 Kč

Restované rýžové nudle s vepřovým masem, ústřicovou omáčkou a zeleninou.

Stir fried rice noodles with pork, oyester sauce and vegetable.

 

Dezert: Zmrzlina z taro 45 Kč

Domácí zmrzlina z kokosového mléka a Kolokázie jedlé, či též taro.

Homemade ice cream from coconut milk and taro.

 

Menu 1 + polévka = 159 Kč                                       Menu 2 + polévka = 149 Kč

 

Pátek 27. 4.

PÁTEK 27. 4.

 

Polévka: Pak Kom 40 Kč

Špenátový krém z kokosového mléka.

Spinach cream coconut cream.

 

Menu 1: Keng Phed Kai 139 Kč

Červené kari s kuřecím masem, zeleninou a chilli, servírované s jasmínovou rýží.

Red curry with chicken, vegetable and chilli, served with jasmine rice.

 

Menu 2: Phad See - U Moo 139 Kč

Restované rýžové nudle s vepřovým masem, černou sojovou omáčkou, brokolicí a čínským zelím.

Stir fried rice noodles with pork, black soja sauce, broccoli and chinese cabbage.

 

Dezert: Zmrzlina z taro 45 Kč

Domácí zmrzlina z kokosového mléka a Kolokázie jedlé, či též taro.

Homemade ice cream from coconut milk and taro.

 

Menu 1 + polévka = 159 Kč                                    Menu 2 + polévka = 159 Kč