en cz

Týdenní menu

Pondělí 13. 8.

PONDĚLÍ 13. 8.

 

Polévka: Carrot Soup 40 Kč

Mrkvový krém s kokosovým mlékem.

Carrot cream with coconut milk.

 

Menu 1: Phad Khimo Kai 139 Kč

Restované kuřecí maso s limetovým listy, bazalkou, zeleninou a galangalem, s jasmínovou rýží

Roasted chicken with lime leaves, basil, vegetables and galangal, served with jasmine rice.

 

Menu 2: Malay Kari 139 Kč

Massaman kari s kuřecím masem, kurkumou a zeleninou, servírováno s jasmínovou rýží.

Massaman curry with chicken, turmeric and vegetables, served with jasmine rice.

 

Dezert: Kuya Tod 40 Kč

Smažený banán s medem.

Fried banana with honey.

 

Menu 1 + polévka = 159 Kč                                Menu 2 + polévka = 159 Kč

 

Úterý 14. 8.

ÚTERÝ 14. 8.

 

Polévka: Ba Mi Moo Sap 40 Kč

Vývar s vepřovým masem, zeleninou, klíčky a nudlemi.

Soup with pork, vegetable, bean sprouts and noodles.

 

Menu 1: Sen Sam Sahai 129 Kč

Restované kuřecí maso s třemi druhy nudlí (žluté, skleněné, rýžové).

Stir fried chicken with tree types of noodles (yellow, glass, rice).

 

Menu 2: Panang Neua 139 Kč

Panang kari s hovězím masem, cuketou, limetovými listky, servírováno s jasmínovou rýží.

Panang curry with beef, zucchini, lime leaves, served with jasmine rice.

 

Dezert: Kuya Tod 40 Kč

Smažený banán s medem.

Fried banana with honey.

 

Menu 1 + polévka = 149 Kč                                              Menu 2 + polévka = 159 Kč

 

Středa 15. 8.

STŘEDA 15. 8.

 

Polévka: Soup Fakthong 40 Kč

Dýňový krém z kokosového mléka.

Pumpkin cream from coconut milk.

 

Menu 1: Moo Krop Phad Pak 139 Kč

Restovaný bůček s bok choy, cibulí a chilli, servírováno s jasmínovou rýží.

Roasted bacon with bok choy, onion and chilli, served with jasmine rice.

 

Menu 2: Khao Soy Kai 139 Kč

Massaman kari s kuřecím masem, koriandrem, cibulí, chilli pastou, serv. s rýžovými nudlemi.

Massaman curry with chicken, coriander, onion and chilli paste, served with rice noodles.

 

Dezert: Kuya Tod 40 Kč

Smažený banán s medem.

Fried banana with honey.

 

Menu 1 + polévka = 159 Kč                                        Menu 2 + polévka = 159 Kč

 

Čtvrtek 16. 8.

ČTVRTEK 16. 8.

 

Polévka: Wantan Noodle Soup 40 Kč

Polévka s nudlemi, klíčky, Bok Choi, jarní cibulkou a wantan taštičkou plněnou vepřovým masem.

Soup with noodle, bean sprouts, spring onion, Bok Choi and wantan dumpling with pork meat.

 

Menu 1: Yam Kai 129 Kč

Salát s kuřecím masem, rajčaty, cibulí, okurkem a sezamem, servírováno s jasmínovou rýží.

Salad with chicken, tomatoes, onions, cucumber and sesame, served with jasmine rice.



Menu 2: Mi Kati 139 Kč

Červené kari s kuřecím, vajíčkem, arašídy, fazolovými lusky, koriandrem a cibulkou, žluté nudle.

Red curry with chicken, egg, peanuts, bean, coriander, spring onion, served with yellow noodles.

 

Dezert: Kuya Tod 40 Kč

Smažený banán s medem.

Fried banana with honey.

 

Menu 1 + polévka = 149 Kč                                                      Menu 2 + polévka = 159 Kč

 

Pátek 17. 8.

PÁTEK 17. 8.

 

Polévka: Tom Yum Kai Nam Kon 40 Kč

Polévka s kuřecím masem, houbami, rajčaty a mlékem.

Soup with chicken, mushrooms, tomatoes and milk.


Menu 1:
Kai Phad Pak Rom Mit 129 Kč

Restované kuřecí maso se zeleninou, servírováno s jasmínovou rýží.

Stir fried chicken with vegetable, served with jasmine rice.

 

Menu 2: Khao Moo Deng 129 Kč

Vepřová krkovice s thajsou omáčkou, koriandrem a vařeným vejcem, servírováno s jasmín rýží.

Pork with Thai sauce, coriander, and boiled egg, served with jasmine rice.

 

Dezert: Kuya Tod 40 Kč

Smažený banán s medem.

Fried banana with honey.

 

Menu 1 + polévka = 149 Kč                                                 Menu 2 + polévka = 149 Kč

 

Pondělí 13. 8.

PONDĚLÍ 13. 8.

 

Polévka: Carrot Soup 40 Kč

Mrkvový krém s kokosovým mlékem.

Carrot cream with coconut milk.

 

Menu 1: Phad Khimo Kai 139 Kč

Restované kuřecí maso s limetovým listy, bazalkou, zeleninou a galangalem, s jasmínovou rýží

Roasted chicken with lime leaves, basil, vegetables and galangal, served with jasmine rice.

 

Menu 2: Malay Kari 139 Kč

Massaman kari s kuřecím masem, kurkumou a zeleninou, servírováno s jasmínovou rýží.

Massaman curry with chicken, turmeric and vegetables, served with jasmine rice.

 

Dezert: Kuya Tod 40 Kč

Smažený banán s medem.

Fried banana with honey.

 

Menu 1 + polévka = 159 Kč                                Menu 2 + polévka = 159 Kč

 

Úterý 14. 8.

ÚTERÝ 14. 8.

 

Polévka: Ba Mi Moo Sap 40 Kč

Vývar s vepřovým masem, zeleninou, klíčky a nudlemi.

Soup with pork, vegetable, bean sprouts and noodles.

 

Menu 1: Sen Sam Sahai 129 Kč

Restované kuřecí maso s třemi druhy nudlí (žluté, skleněné, rýžové).

Stir fried chicken with tree types of noodles (yellow, glass, rice).

 

Menu 2: Panang Neua 139 Kč

Panang kari s hovězím masem, cuketou, limetovými listky, servírováno s jasmínovou rýží.

Panang curry with beef, zucchini, lime leaves, served with jasmine rice.

 

Dezert: Kuya Tod 40 Kč

Smažený banán s medem.

Fried banana with honey.

 

Menu 1 + polévka = 149 Kč                                              Menu 2 + polévka = 159 Kč

 

Středa 15. 8.

STŘEDA 15. 8.

 

Polévka: Soup Fakthong 40 Kč

Dýňový krém z kokosového mléka.

Pumpkin cream from coconut milk.

 

Menu 1: Moo Krop Phad Pak 139 Kč

Restovaný bůček s bok choy, cibulí a chilli, servírováno s jasmínovou rýží.

Roasted bacon with bok choy, onion and chilli, served with jasmine rice.

 

Menu 2: Khao Soy Kai 139 Kč

Massaman kari s kuřecím masem, koriandrem, cibulí, chilli pastou, serv. s rýžovými nudlemi.

Massaman curry with chicken, coriander, onion and chilli paste, served with rice noodles.

 

Dezert: Kuya Tod 40 Kč

Smažený banán s medem.

Fried banana with honey.

 

Menu 1 + polévka = 159 Kč                                        Menu 2 + polévka = 159 Kč

 

Čtvrtek 16. 8.

ČTVRTEK 16. 8.

 

Polévka: Wantan Noodle Soup 40 Kč

Polévka s nudlemi, klíčky, Bok Choi, jarní cibulkou a wantan taštičkou plněnou vepřovým masem.

Soup with noodle, bean sprouts, spring onion, Bok Choi and wantan dumpling with pork meat.

 

Menu 1: Yam Kai 129 Kč

Salát s kuřecím masem, rajčaty, cibulí, okurkem a sezamem, servírováno s jasmínovou rýží.

Salad with chicken, tomatoes, onions, cucumber and sesame, served with jasmine rice.



Menu 2: Mi Kati 139 Kč

Červené kari s kuřecím, vajíčkem, arašídy, fazolovými lusky, koriandrem a cibulkou, žluté nudle.

Red curry with chicken, egg, peanuts, bean, coriander, spring onion, served with yellow noodles.

 

Dezert: Kuya Tod 40 Kč

Smažený banán s medem.

Fried banana with honey.

 

Menu 1 + polévka = 149 Kč                                                      Menu 2 + polévka = 159 Kč

 

Pátek 17. 8.

PÁTEK 17. 8.

 

Polévka: Tom Yum Kai Nam Kon 40 Kč

Polévka s kuřecím masem, houbami, rajčaty a mlékem.

Soup with chicken, mushrooms, tomatoes and milk.


Menu 1:
Kai Phad Pak Rom Mit 129 Kč

Restované kuřecí maso se zeleninou, servírováno s jasmínovou rýží.

Stir fried chicken with vegetable, served with jasmine rice.

 

Menu 2: Khao Moo Deng 129 Kč

Vepřová krkovice s thajsou omáčkou, koriandrem a vařeným vejcem, servírováno s jasmín rýží.

Pork with Thai sauce, coriander, and boiled egg, served with jasmine rice.

 

Dezert: Kuya Tod 40 Kč

Smažený banán s medem.

Fried banana with honey.

 

Menu 1 + polévka = 149 Kč                                                 Menu 2 + polévka = 149 Kč